Mennyi a pénz? Hogy keresünk? Mennyit kell dolgozni hozzá? Őszintén

Hallgasd te is

HAMAROSAN…

Ez az adás még nincs feltöltve, sőt még meg sem csináltuk, csak dolgozunk rajta. Gyűjtjük a szükséges infókat, kutatunk, forrásanyagot gyűjtünk és interjú alanyokat keresünk akik további tapasztalatokkal, sztorikkal és valós adatokkal segítik a podcastet.

Ha szívesen segítenél nekünk ebben a témában (mennyit keresel ott ahol élsz, mennyit kell leadózni belőle, milyenek az árak, mennyit költesz, mennyit tudsz félretenni, ha egyáltalán tudsz, mert ma már ez sem egyszerű, gyűjtesz-e valamire) vagy bármilyen más témában amiben úgy érzed kompetens vagy és értéket tudsz a műsorhoz adni, ne habozz!

Velünk nagyon könnyű együttműködni és szívesen veszünk minden segítséget, minden baráti és üzleti jellegű megkeresést, habár fizetni szolgáltatásokért egyelőre nem nagyon tudunk. Amiért jelenleg fizetünk az a podcast hosting, néhány blogcikk, a szükséges felszerelések hogy minőségi adást tudjunk csinálni és a bögrék amiket heti szinten kisorsolunk. ( Egy bögre 5000 Ft!!! Nagyon durva!)

Szóval keress bennünket bátran, de ha fizetős szolgáltatással keressel, nem biztos, hogy azonnal igent mondunk! 🙂

Miről lesz szó ebben az adásban?

Adatokról, tényekről, számokról. Konkrétan.

Mi Dániában élünk és dolgozunk, így arról tudunk beszélni, hogy itt mennyit keresünk, mennyit adózunk, mennyit költünk és mennyit dolgozunk mindezért.

Igyekszünk keresni másokat is, de őszintén, ki hajlandó ma erről beszélni nyíltan? A magyar ember – nagy általánosságban – amúgy sem szereti a PÉNZ témáját. Tabu, magánügy, nem tartozik senkire.

De külföldön homlokegyenest más a helyzet.

Megengedjük, hogy turkálj a zsebünkben!

Azaz megmutatjuk, hogy mi mennyit keresünk, milyen áldozatokat hozunk cserébe, mire költjük el és mennyit adózunk.

A pénz az egyetlen jó, amiből nem árt a sok.

Rejtő Jenő

Nyerj egy HUNGARIANPOWER bögrét

Hallgasd meg az adást, írj egy rövid éerékelést az appon vagy platformon ahol hallgattad (itunes, Spotify, Soundcloud, Stitcher, Google Podcastok) és küldd el nekünk a képernyőfotót (hello@kulfoldrementem.com). Minden héten kisorsolunk egy ilyen bögrét! Nyerj egyet Te is!

Oké, akkor most ennyi és gyere hallgasd meg az adást! Aztán írj nekünk ha akarsz szerepelni az adásban, akár a stúdióban akár telefonon adásban, vagy van téma ötleted, esetleg szívesen segítenél nekünk blogcikkek írásában, vannak külföldön élő magyar kapcsolataid akiket szerinted érdemes meghívnunk vagy interjút készíteni velük, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot itt. (hello@kulfoldrementem.com)

Jó szórakozást!

Peti, Roli és Matyi

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!

  • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!