Egy valóra vált álom kulisszatitkai

Emesével a Dániai Magyarok FB csoportban ismerkedtünk meg. Posztoltam egy kérdést, hogy ki miért jött külföldre és Emese válaszán megakadt a szemem. Leírta, hogy szívesen el is mesélné nekünk, így kaptam az alkalmon hogy behívjam a mi kis stúdiónkba.

Már amikor találkoztunk nagyon nagyon kedves volt. Megölelt és egy nagyon kedves és barátságos lány benyomását keltette, ami később ezerszeresen is beigazolódott.

Meg persze bátor is volt. Egyedül eljönni hozzánk, egy kihalt ipartelepre, péntek délután és találkozni három félig-meddig ismeretlen férfival – ezek volnánk mi – kell hozzá némi „vagányság”.

Sok más pozitív jelzővel tudnám még illetni, de inkább hallgasd meg az adást, mert nagyon érdekes, üzenete is van és nem hosszú. HAmar elrepül az az egy óra.

Akarsz nyerni egy ilyen HUNGARIANPOWER bögrét?

Hallgass meg egy adást és értékeld a platformon ahol hallgatod! Spotify, itunes, soundcloud… és küldd el nekünk! Csak ennyit kell tenned és azonnal jó eséllyel indulsz a heti sorsoláson!

La Vie Est Encore Plus Belle Quand On L’Ecrit SoiMeme

Jean Dieusaert

Az élet sokkal szebb, amikor mi magunk írjuk

-Jean Dieusaert

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!

 • Nagyon tetszett az interjú, a beszélgetés hangulata, a kérdések és válaszok is. Mellékesen, Emese anyukája vagyok és még nekem is mondott újat ez a podcast, és ennek kiváltképp örülök! Boldog vagyok, hogy megtalálta a kislányom helyét a világban mert ez a legfontosabb, a távolság, a km meg nem számít!

  • Kedves Katalin!
   Nagyon örülünk hogy tetszett az interjú!
   Igazán buszke lehet a kislányára, egy intelligens, vagány, talpraesett „go getter” hölgyet ismertünk meg Emese személyében. Élmény volt az interjú.
   Nagyon szép napot kivan Önnek a mi kis stábunk!
   Roli, Peti és Matyi

 • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!