Külföld nem csodaszer de mindenképpen gyógyír a „fájó sebekre”!

Sokan indulnak neki egy jobb élet reményében, sokszor már a végső kétségbeesés hajtja ki az embert és nyelvtudás nélkül, pénz nélkül is érkeznek sokan Németországba, Ausztriába és más országokba is.

HALLGASD MEG AZ ALÁBBI FIGYELMEZTETÉS!

Üzenet neked ha külföldre készülsz

Amellett, hogy a mai gazdasági környezet okozta bizonytalanság miatt ez teljesen érthető, fontos lenne, hogy legalább minimális felkészültséggel vágjon neki az ember egy külföldi munkának vagy a külföldre költözésnek, különben hamar szertefoszlanak a szép remények és a vágyott Kánaán helyett egy „gordiuszi csomó” típusú probléma kellős közepén találhatjuk magunkat.

A külföldre költözés nem sétagalopp!

Ugyanakkor ha sikeresen vesszük az akadályokat, ha hajlandóak vagyunk az elején leadni az igényeinkből, ha odatesszük magunkat és keményen dolgozunk akkor idővel begyógyíthatjuk a korábban szerzett „sebeket”, elmúlik a stressz, a gyomorideg, az adósságoktól vérző családi kassza csak egy rossz múltbeli emlék lesz.

Leirva mindez nem tűnik keménynek de megélni nem ugyanaz ezért arra kérünk mindenkit aki külföldre akar költözni, hogy:

1. Alaposan informálódjon és gyűjtsön be minél több konkrétumot.

2. Ha lehetséges, tegyen félre pénzt legalább három hónap külföldi kint tartózkodásra.

3. Igyekezzen kapcsolatokat építeni már külföldön élő, dolgozó segítőkész magyarokkal, akikből azért akad bőven.

Ha a kérdés a HOGYAN, akkor javasoljuk, hogy hallgassa a Külföldre Mentem Majd Jövök szórakoztató talk-show-t, ahol folyamatosan osztunk meg sikereket, tudást és ki hogyan csinálta meg tippeket!

De addig se feledjük, hogy a külföldre költözés – főleg pénz szűkében és nyelvtudás nélkül – a kitartó, szívós és intelligens ember sportja!

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!