Külföld: A nyugalom szigete, ahova a stressz nem szeret utazni

Stressz. Része a mindennapoknak. Mindegy, hogy azért mert a forgalomban ránk dudált valaki, a munkahelyen teljesíthetetlenek a határidők vagy épp nem tudod, hogy jössz ki a hónap végén, a stressz szinte mindennapos érzés. Ez már csak így van.

Vagy mégsem?

A külföldi élet nyújtotta előnyök egyike, hogy a stressz helyét átveszi a nyugalom. Ha külföldre tervezel költözni, ez lesz az egyik dolog, amit azonnal észre fogsz venni az utcán, a forgalomban, de idővel még magadon is.

Az eleje persze lehet, hogy stresszes lesz picit amíg igazán megtalálod a helyed és a munkád, de ha ezek megvannak, gyakorlatilag sinen vagy. Már „csak” dolgoznod kell és kitartóan menni előre és kipipálni a mindennapok kihívásait.

Sokan azért jönnek külföldre – nem titok – mert anyagilag már nagyon nehezen megy otthon és óriási teher kerül le az ember válláról, amikor megkapja a fizetését és ha ügyesen gazdálkodik vele – nem szalad azonnal új telefont venni -akkor jut mindenre, ami ahhoz kell, hogy megéljen.

Ha pedig az ember szorgalmas és törekvő akkor hamar eléri az európai életszínvonalat azaz tud egy kulturált autót venni, -akár újat is részletre-, van pénze étteremre, nyaralásra, utazásra, nyugdíj előtakarékosságra és bizonyos országokban még házat is tud venni pár év munka után az, akinek ez a célja!

De az első amit máris ingyen kapsz, az a nyugalom. És valljuk be, erre mindannyian vágyunk, mert egy nyugodt környezetben jobban megy az élet és boldogabb az ember.

Ha a nyugalmon felül még szórakozásra és könnyed beszélgetésekre is vágysz, akkor gyere és hallgasd az adásainkat:

Mi vagyunk a Külföldre Mentem Majd Jövök Szórakoztató talk-show, ahol a külföldi életről beszélgetünk és segítünk azoknak akik külföldre terveznek költözni vagy csak pár évet külföldön akarnak dolgozni, hogy anyagilag összeszedjék magukat!

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!