Ismerkedés külföldön és a social appok hamis „varázsa”

Hallgasd te is

Hamarosan…

Ez egy nagyon érdekes adás lesz, főleg annak, aki már házas vagy túl van a negyvenen és boldog párkapcsolatban él.

Nekünk ugyanis nem jutott ki a modern technológiák korában kifejlesztett mesterséges intelligencián futó algoritmusok ajánlotta potenciális partnerek garmadából.

Még megy az anyaggyűjtés, és olyan jelölteket keresünk, akik akár névvel, név nélkül, telefonon vagy bent a stúdióban szívesen mesélnének nekünk kalandjaikról – és itt nem AZOKRA A KALANDOKRA gondolunk -, arról, hogy milyen élményekre és tapasztalatokra tettek szert ezeknek az appoknak, szolgáltatásoknak köszönhetően.

jelige: Szaftos sztorik (csak viccelünk, nincs jelige!)

Nyerj Te is egy HUNGARIANPOWER bögrét

Hallgass meg egy adást, írj egy rövid értékelést az appon vagy platformon ahol hallgattad (itunes, Spotify, Soundcloud, Stitcher, Google Podcastok) és küldd el nekünk a képernyőfotót (hello@kulfoldrementem.com). Minden héten kisorsolunk egy ilyen bögrét! Nyerj egyet Te is!

Szerepelnél adásban? Szívesen segítenél nekünk?

Írj nekünk ha akarsz szerepelni az adásban, akár a stúdióban akár telefonon adásban, vagy van téma ötleted, esetleg szívesen segítenél nekünk blogcikkek írásában, vannak külföldön élő magyar kapcsolataid akiket szerinted érdemes meghívnunk vagy interjút készíteni velük, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot itt. (hello@kulfoldrementem.com)

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!

  • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!