Bázel válaszútjain: Egy magyar pár útja az új élethez

Hallgasd te is

SVÁJC – Bázel
Ebben az inspiráló epizódban Peti meséli el nekünk az Ő és felesége Vanda történetét, hiszen merész döntést hoztak: új életet kezdenek külföldön. Peti, aki korábban már tapasztalt volt az angol életstílusban, és Vanda, az új kalandokra vágyó fiatal feleség, együtt választották ki új otthonukat: Bázelt. Felfedezzük azokat a szempontokat, amelyek alapján Koppenhága és Bázel között döntöttek, és bepillantást nyerünk abba, hogyan vált Bázel a szívük csücskévé. Megismerjük Peti vendéglátóipari karrierjének fejlődését és azt, hogyan vált üzletvezetővé, miközben Vanda a háttérből támogatta őt. A történet végére Vanda is csatlakozik Petihez, így újra együtt írják tovább élettörténetüket ebben a pezsgő svájci városban. Hallgasd meg ezt a lenyűgöző történetet arról, hogy hogyan válhatnak valóra az álmok, ha bátorsággal és kitartással követjük őket.
Mindezek mellett sok meglepő és érdekes információ is elhangzik a svájci mindennapokról, az ottani kultúráról és a beilleszkedés folyamatairól.
A Petivel való beszélgetésünk után a mi virtuális VIP szobánkban pedig egy nagyon érdekes témát boncolgattunk, ami az AI vagyis a mesterséges intelligencia témakörét érintette erősen.
Gyere és hallgasd meg ezt az epizódot, szórakoztató és tartalmas lesz 🙂

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
  • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!