kulfoldre mentem majd jovok musorvezeto gyerekekkel

14. adás: Pálfordulás – Egy érzelmileg felkavaró „hazalátogatás” története. Vigyázat! Hamarosan veled is megtörténik!

Hallgasd te is

Nagyon sok érdekes sztorit rejt magában ez az epizód, de talán az egyik legérdekesebb – amivel főleg a gyermekes szülők tudnak majd azonosulni – az volt számomra, hogy mennyire erős ráhatása van a családi jövőképre és a szülők gondolkodására az, hogy a gyermekük hogy érzi magát Magyarországon.

Befolyásolhatja-e egy szülő döntését a hazaköltözési terveit illetően az, hogy gyermeke hogy érzi magát külföldön és hogy érzi magát Magyarországon?

A honvágy egy érzés vagy egy hajtóerő?

Létezik olyan, hogy mindened megvan külföldön, mégse vagy „boldog”, mégsem teljes az életed?

Mi van akkor, ha a honvágy csak „délibáb”, – és olyan gyorsan illan el miután visszajöttél külföldre otthonról – mint a kámfor?

Tarts velünk erre az egy órás kalandra és hallgasd meg velünk az egyik legjobban sikerült interjúnkat Petivel, aki a show egyik műsorvezetője!

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!

  • Sziasztok!
    Az adás nagyon jó volt. Tetszett!
    Ennyi év után még nem tanultátok meg, hogy indulás előtt 1 nap kell hogy rákészülj,és vissza érkezés után még 2 nap kell hogy kipihend a nyaralást?😀
    A Balaton pedig megfizethető, nem kell rá parázni. Innen nézve meg pláne sima liba 😎

  • Nagyon szépen köszönjük ezt a riportot! 10 éve élek Koppenhágában, van egy 4,5 éves kislányom, a férjem dán, de mindez velünk is megtörténik időnként. Várjuk a következő adást!

  • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!