12. adás: Egy milliomossá lett ablakmosó gondolatai a külföldi életről, döntésekről, kockázatról és sikerről!

Hallgasd te is

Egy érdekes sztori testközelből

A háttértörténet

Épp ablakot mostam egy lépcsőházban és egy barátommal beszélgettem telefonon, hogy gyorsabban repüljenek a munkaórák. Azt ecseteltem neki, hogy a következő adásokhoz szeretnénk olyan emberekkel csinálni interjút akik hazaköltöztek Magyarországra külföldről.

Ugyanis mindig arról szólnak az adásaink, hogy milyen az amikor valaki kiköltözik külföldre, új életet kezd külföldön, milyen kihívások és „kalandok” várják azokat akik erre a döntésre jutnak.

De mi lenne ha megnéznénk az ellenkező oldalt? Azt, amikor valaki a külföldi élet alatt úgy dönt, hogy visszaköltözik Magyarországra.

Ezután mondtam pár nevet a barátomnak, akikről tudtam, hogy már nem Koppenhágában élnek, hanem Magyarországon. Azaz visszamentek. Az egyik nevet hallva a barátom hirtelen megszólalt:

– Azt ugye tudod, hogy J már nagypályás játékos lett, már nem egy „ablakmosó” szintű munkát csinál…

Szó szót követett és olyan sztorit hallottam a telefonban, amitől rendkívűl izgatott lettem és azon gondolkoztam, hogyan fogom így megkérni J-t, hogy adjon nekünk egy interjút. Amit létrehozott, az már egy olyan kaliberű dolog és olyan életet biztosít neki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz ideje vagy kedve beszélgetni velem illetve a fiúkkal a show-ban.

Próba szerencse, gondoltam. És ezzel a lendülettel dobtam egy messenger üzenetet J-nek. Meglepetésemre kis idő múlva kaptam egy választ, miszerint

Nagyon vagány dolog amit csináltok, szívesen beszélgetek veletek

J

A többi pedig már csak szervezés kérdése volt, az interjút pedig itt hallgathatjátok meg az oldalon.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!

  • Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is! Nyomd meg a FB gombot!
Kövess minket!